Muhammad Hafizi

What does it take to be a super hero?

Should a hero self sacrifice so that Thanos won’t get the infinity stone? OK, we love selfless hero but we love a hero who appreciate the lives of others as much as their own! You safe, others safe. Win-win for everibodi la hor?

Thousands of people have joined our #DriveSaferLah challenges. If you are part of this community, then you are already our hero. šŸŽ‰ If you haven’t joined, come la see our latest #DriveSaferLah challenge. Best wor.

Each month, we have ah-may-zing human beings who have driven extra safe and won our challenges.This special post is dedicated to highlight our December top driver, whose his selflessness makes everybody on the road selamat sejahtera. This is his story:

” Hai, nama saya Muhammad Hafizi dari Alor Setar, Kedah. Saya dapat tahu dari kenalan saya berkenaan app DriveMark nih. Mereka mengesyorkan saya guna app ni semasa memandu. Memandangkan saya memandu jarak jauh daripada Hatyai (Thailand) ke Beach Road (Singapore), saya dengan rela hati menggunakannya tanpa mengetahui ada rewards disebalik pemanduan saya.

Pada mulanya saya hanya check 2 hari sekali, tetapi selepas mengetahui bahawa apps ini bukan hanya sekadar apps biasa, saya sering check app ini utk tahu adakah tahap pemanduan saya ini baik atau sebaliknya. Dari hari ke hari, saya dapati pemanduan saya semakin baik. Kelajuan dapat dikurangkan. Braking pun dapat dilakukan dengan cermat, dan cornering dapat saya kekalkan pada tahap 100.

Memang ada perubahan yang ketara dalam pemanduan saya. Dengan app ni, saya dapat mengekalkan tahap pemanduan yg lebih baik. Kerana itulah matlamat saya; utk membawa penumpang selamat sampai ke destinasi yg dituju dengan lebih selamat dan selesa.

Saya tak berniat nak menang semata-mata. Cuma nak baiki pemanduan dengan lebih cermat. Dengan menggunakan applikasi nih dapat kita maintain pemanduan berhemah. Memandu lah dengan cara yg lebih selamat , ingatlah org yg tersayang selalu.”

Get rewarded for driving safe

Get rewarded for driving safe

Download Now!

Download on Google Play Download on App Store Play

Similar Articles

DriveMark now protects the life of safe drivers

Good news everybody! We woke up last month with a dream. DriveMark should not just encourage and reward safe drivers. We want to go a step further; DriveMark should also...

Tips & Tricks: Improved tracking on Redmi/Xiaomi Note 4 and similar models using MIUI Global 8.5 skin

This week, we are adding a new documentation that will resolve issues with Redmi/Xiaomi Note 4 phones. This article article is meant for Redmi/Xiaomi smartphone users who are facing problems...

September Challenge Winners!

Hello DriveMark Heroes! Announcing winners for the DriveMark September Challenge! Congratulations to our Heroes, and also to the Lucky Draw Winners. If you are not so lucky this month, don’t...

#ShareStreakLah Challenge : Grand Finale

It is very sad for us to end #ShareStreakLah Challenge…. BUT hey, we donā€™t want to sedih-sedih and say goodbye macam tu je. Thatā€™s why we decided to make it...

KATSANA Offering Big Prizes at the Malaysia Autoshow 2017

Itā€™s common knowledge that theft is becoming increasingly common in Malaysia, but few know just how common that truly is. For instance, did you know that 1 car is stolen...

Travel Safe and Be Rewarded with Petronas Coffee Break

Official Press Release by Petronas Dagangan Berhad on 1st February 2019 Kuala Lumpur, 1 February 2019 ā€“ PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) today launched its annual Coffee Break campaign to promote...

Ganjaran diskaun petrol, tol untuk pemandu berhemah

KUALA LUMPUR: Bermula tahun depan, pemandu berhemah di negara ini bakal mendapat ganjaran rebat petrol dan tol. Menteri Pengangkutan, Anthony Loke Siew Fook, berkata cadangan itu dikemukakan Petroliam Nasional Berhad...